Tämä kauppa tarvitsee javascriptin käyttöönottoa, jotta jotkin ominaisuudet toimivat oikein.

Yli 80 euron tilauksiin ilmainen toimitus

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa.

Melkein kaikki verkkokaupan tuotteet valmistetaan kotistudiollani Espoossa ja brändiltä löytyy myös kotimaisuudesta viestivä Avainlippumerkki. Hiusdonitsit valmistuvat Kiteellä.

Tällä hetkellä tuotteita pääsee hypistelemään valikoitujen jälleenmyyjien luona.

Ihana kuulla! Voit vinkata mahdollisesta jälleenmyyjäyrityksestä sähköpostitse.

Tilausvahvistus toimitetaan automaationa tilaajan sähköpostiin. Mikäli et antanut sähköpostiosoitetta tai se oli virheellinen, ei vahvistusviesti valitettavasti löydä perille.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti kirjeinä, yleensä 1-2 arkipäivän sisään. Kirjeiden välittäjänä toimii Posti. Kampanja-aikoina (lanseeraukset, pyhäpäivät tai alekampanjat) toimitusajat saattavat hieman venyä.

Mikäli tilauksen saapuminen tuntuu viivästyneen niin otathan sähköpostilla yhteyttä vasta kun tilauksen tekemisestä on kulunut vähintään 5 arkipäivää.

Valitettavasti koodia ei voi hyödyntää enää tilauksen tekemisen jälkeen.

Hoito-ohjeet löydät kätevästi täältä.

Toivomaasi tuotetta saattaa löytyä valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Tutustu listaukseen ja tarkista löytyykö omalta paikkakunnaltasi brändin jälleenmyyjä.

Mikäli kuitenkin haluat tilata tuotteen verkkokaupasta, voit pyytää sähköistä ilmoitusta joka ilmoittaa kun tuotetta on taas saatavilla.

Mikäli toivot pidempää/lyhyempää kaulaketjua, asiaa voi tiedustella erikseen sähköpostilla. Muutoksesta peritään kuitenkin lisämaksu.

HELMI -korvakoruihin yhteensopivia irtohelmiä myydään kampanjaluonteisesti ja myynnistä kerrotaan uutiskirjeessä sekä sometilillä. Irtohelmiä ei voi ostaa jos kampanja ei ole käynnissä.

Huomaa, että irtohelmet myydään aina pareittain.

Korvakoruissa suositaan kirurginterästä, joka ei aiheuta allergiaa. Tutustuthan kuitenkin aina ensin tuotteen materiaalilistaukseen ennen tilauksen tekoa, mikäli ihosi on herkkä.

  • Tuotekehittely ja suunnittelutyö tapahtuu kokonaan Suomessa.
  • Jokainen verkkokaupassa myyty tuote valmistetaan käsityönä Suomen rajojen sisällä.
  • Verkkokauppaa pyöritetään 100 % Suomesta käsin ja tuotteita toimitetaan vain suomalaisiin osoitteisiin kotimaisen kuljetusyrityksen avulla.
  • Brändin markkinointiin käytetyt valokuvat tuotetaan työllistäen suomalaisia valokuvaajia ja malleja.
  • Brändin jälleenmyyjät ovat 100 % toisia suomalaisia pienyrittäjiä.
  • Myös muissa yhteistyökumppaneissa pyritään ensisijaisesti suosimaan kotimaisia yrittäjiä. Muutamana esimerkkinä kirjanpitäjät, erilaiset tapahtumajärjestäjät, painotalot, pakkaustarvikkeiden valmistajat ja tekstiilituotanto.
  • Yritys maksaa veronsa kokonaisuudessaan Suomeen.